Söker du efter ett blomsterbud i huvudstaden? Här har vi samlat ett par blombud och blommogram som vi tror att du kommer att gilla.

Att beställa blommor i Stockholm är något som har blivit väldigt populärt på senare tid. Kanske vill man överraska någon som fyller år, kanske är det namnsdag på gång eller ett bröllop? Vad du än har för avsikt med blommogrammet – syftar vi till att förenkla för dig som vill skicka ett blombud i Stockholm.

Skicka blommor online med blombud & blommogram:

Mera Blomsterglädje

345 kr – 626 kr

Ge bort Blomsterglädje som håller länge! Denna ståtliga bukett inrymmer liljor, germini, nejlikor och alstromeria. Alla dessa blommor lever länge om de får lite extra omsorg. Ge dem nytt vatten och en ny snittyta ofta så får du njuta av blomstret under lång tid.

Lila tulpaner

345 kr – 655 kr

Tulpaner är helt klart en favoritblomma i Sverige, särskilt under vintern och våren. Här kan du hitta en blombukett med lila tulpaner och eukalyptus. Perfekt att ge bort som gåva eller njuta av själv! Tryck på knappen för att hitta senaste erbjudandet.

10 röda rosor

595 kr

Hos interflora finner man en bukett av röda rosor är den perfekta uppvaktningen och alltid lika aktuell. En favorit för rosälskaren som vill ha lite romantik. Tryck på knappen för att hitta senaste priset.

Bukett Rosa liljor

475 kr

En ljuv plantering i spännande höjder – en riktigt fin present! Med denna bukett av blommor kan du skicka en lysande vårhälning till nån du tycker om. Oavsett i vilket rum man placerar en ståtlig bukett av liljor, så pryder det sin plats. Skicka en bukett med rosa härliga liljor till någon du vill uppvakta!

Omtanke

345 kr – 476 kr

Omtanke är en ögonsten och är som namnet insinuerar, en härlig bukett, perfekt när du vill visa omsorg och uppskattning. Blombuketten går i sobra färger och inrymmer nejlikor, rosor, alstroemeria och grönt – ett säkert kort när du vill överraska!

Vårsol

365 kr – 676 kr

Här hittar du en blombukett som kan beskrivas som förtrollande tulpaner i eleganta och fina nyanser tillsammans i en vacker sammanvävning. Buketten som skapar glädje, helt enkelt! Vårsol piggar upp mottagaren!

Floristens val

295 kr – 496 kr

Hos Interflora kan du välja ”Floristens val”, vilket innebär att deras kunniga florister får fria händer att skapa en vacker, handbunden bukett med säsongens blommor och färger.

Pastelldröm

435 kr – 799 kr

Denna bukett kan beskrivas som en dröm för tulpanälskaren! Denna härliga bukett går i pastelliga, mjuka toner och firar in våren ordentligt med tulpaner, ranunkel, vaxblomma och eukalyptus.

Vårgrönska

395 kr

Vårgrönska är en alldeles speciell blombukett till en alldeles speciell person. I denna bukett finner du bland annat elleganta rosor, veronica och vilda tistlar som skapar en härlig balans. Notera dock att vasen inte ingår, men den går att köpa till.

Hur skickar man blommor online i Stockholm?

Ett allmänt omtyckt sätt att uppvakta någon du håller av är att skicka blommor. Nu kan du beställa blommor online och skicka en hälsning i form av en vacker bukett i Stockholm. Ett smidigt och enkelt sätt att uppvakta någon på deras högtidsdag eller bara för att visa att du bryr dig om någon.

Månadens blombud

Interflora

Interflora är en blombudsportal som är associerat med över 58 000 anslutna blomsterbutiker i över 140 länder. Det är ett dotterbolag till Teleflora, ett dotterbolag till The Wonderful Company.

När du skickar ett blomsterbud online till Stockholm innebär det att du skickar blommor via ett blommogram. Närmare bestämt går det till på det vis att du beställer en lämplig bukett online och meddelar vem som är mottagaren. Sedan förmedlas din beställning till en florist som befinner sig i Stockholm, eller åtminstone nära mottagaren för att blommorna ska komma fram så färska som möjligt.

Floristen binder buketten och lämnar den till ett blombud som levererar blommorna till din mottagare i Stockholm. För att genomföra allt detta behöver du inte ens lämna hemmet. Det kan vara mycket praktiskt idag när social distans är viktigt.

Skicka blommor anonymt i Stockholm

Du kan enkelt beställa blombud anonymt via nätet till i princip vem du vill i Stockholm. Blomsterbudet har ingen rättighet eller skyldighet att berätta vem du som avsändare är för de som är nyfikna och vill veta mer.

Handla & köp blommor på nätet

Det finns såklart en del fördelar med att beställa blommor till Stockholm på nätet, framför allt är utbudet större. Det är också i regel enklare att lokalisera både blombud och blommogram när man får se tydliga bilder på blommorna.

Processen att välja & skicka blommor i Stockholm blir därför både smidigare och enklare. Samtidigt kan du se priser och avgifter direkt. Vilket innebär att du även kan köpa blommor billigt online. Utöver det, går förloppet att beställa själva blommorna ganska snabbt.

Så fort du har lokaliserat en bukett är du i princip redo att beställa blommorna på nätet. En process som helt enkelt skulle ta väldigt mycket längre tid i en fysisk affär.

Vid vilka tillfällen passar det bra att beställa blommor online i Stockholm?

Det finns inga situationer när det inte passar att skicka en blombukett till Stockholm. Vid alla tillfället där du av olika anledningar har svårt att personligen överräcka buketten är det perfekt att skicka ett blommogram till mottagaren i staden. Det kan vara för att uppmärksamma någon på en högtidsdag som en födelsedag, namnsdag, bröllop eller varför inte studentexamen.

Vid andra tillfällen kanske du vill tacka för hjälpen eller visa hur mycket du uppskattar en person. Det passar även bra när stöd och tröst behövs, som när någon ligger på sjukhus eller vid begravningar. Blommor är alltid en tacksam gåva som sprider glädje.

Ett stort utbud av online blommor online

Det finns ett stort utbud att välja bland och du ser hur buketterna ser ut, vilka blommor som används och hur de binds i Stockholm. Du kan även välja hur stor buketten ska vara. Det finns allt från en ståtlig bukett med liljor, germini, nejlikor och alstromeria till förtrollande tulpaner i eleganta och fina nyanser. Du kan givetvis även beställa enskilda blommor om du exempelvis vill skicka en ros eller liknande.

Om du har svårt att välja kan du i stället klicka på floristens val och butiken i Stockholm skapar då en bukett som är lämplig för tillfället. Det kanske handlar om en begravning där du inte vill skicka en vanlig krans utan att det ska vara något unikt.

Kondoleansblommor i Stockholm

Den vanliga kondoleansblomman är en bukett med ljusa, vackra blommor, ofta snittblommor. Orkidé är en också en typisk kondoleansblomma, men nejlikor i ljusa färger är även vanliga i arrangemanget. Nedan har vi samlat ett par kondoleansblommor som går att skicka i Stockholm.

Lista över kondoleansblommor i Stockholm:

 1. Vita rosor – 350 kr.
 2. Smaragd – 445 kr.
 3. Lilja – 299 kr.
 4. Glänsande – 445 kr.
 5. Magnifik – 325 kr.
 6. Omtanke – 475 kr.

Blomsterhandel & affär i Stockholm

Poängen med att skicka iväg ett blombud på nätet till en mottagare i Stockholm är att det finns väldigt många olika blomsterhandlare som är uppkopplade mot varandra. Blomsterhandeln, eller blomaffärer tar nämligen emot beställningen och skapar buketten till mottagaren.

Trots att du kanske lägger själva beställningen på en annan blomsterhandel. Poängen är att de flesta blomaffärer som syns på internet har någon form av uppkoppling mot våra samarbetspartners.

Således är det väldigt enkelt att både lokalisera ett blombud i Stockholm; och att genomföra hela beställningen.

Ser buketten ut som på bilden?

I tänkbaraste mån kommer floristen som binder buketten att använda de val av blommor och färger som du beställt. Har du valt rosor eller tulpaner är det naturligtvis dessa blommor som ditt blombud överlämnar.

I vissa fall kan det dock påträffas skillnader då tillgången på vissa blomsorter kan vara begränsad beroende på säsong. Om inte blommorna är tillgängliga i utbudet står det på hemsidan. Men du behöver inte vara orolig. Buketten kommer vara just så vacker som du önskar. Floristerna är välutbildade och hantverksskickliga.

Skicka med något extra

Blommor sprider mycket glädje. Men ibland kanske du inte tycker att bara blommor räcker utan vill lägga till det där lilla extra som förhöjer gåvan. Det finns mycket att välja på. Du kan till exempel skicka med ett finare hälsningskort eller en liten present, såsom en bit choklad, geléhallon eller en liten nalle som ger tröst.

Enkelt att skicka blomsterbud via en blomaffär

Buketten du valt förmedlar du enkelt som ett blommogram till mottagaren i Stockholm. Således behöver du varken besöka en florist eller den som ska få buketterna. Det innebär att ett blomsterbud sköter överlämningen av den bukett du valt online.

De finns tydligt beskrivna på hemsidan. För att beställa och köpa klickar du på knappen köp. Sedan får du välja storlek, antal och om du vill ha något tillägg. Därefter fyller du i när du vill att buketten ska överlämnas, skriver din hälsning och betalar slutligen. Beställer du inom en viss tid levereras buketten samma dag. Allt detta medan du fortfarande sitter kvar hemma.

Skicka billiga blommor Stockholm

Att överraska någon man tycker om bör givetvis inte kosta en förmögenhet. Därför kan det finnas anledning till att skicka blommor billigt i Stockholm. På den här webbplatsen får du givetvis information om alla sorters blombud ihop med priser; och givetvis har vi tagit fram ett par blombud som kan betraktas som just billiga i staden.

Topplista över billiga blommor i Stockholm:

 • Floristens gröna krukväxt, 195 kr.
 • Röd ros med nalle, 170 kr.
 • Rösa rosor, 50 kr.
 • Floristens blomstrande växt, 195 kr.

Blomsterbud i Stockholm

Blomsterbud levererar blommor från floristen till den angivna mottagaren. Om du är primärt intresserad av att hitta ett blomsterbud som kan leverera i Stockholm, rekommenderar vi dig att trycka på en av våra blombuketter. Där kommer du automatiskt att bli skickad till en florist som kan genomföra beställningen; oavsett var bor!

Lista över blomsterbud i Stockholm:

 1. Interflora – se erbjudande här!
 2. Euroflorist – se erbjudande här!
 3. Florister i Sverige – ser erbjudande här!

Vad är ett blommogram?

Termen ”blommogram” är faktiskt blomsterbudets Interfloras eget registrerade varumärke. Att beställa blommor online som ett blommogram betyder helt enkelt att du skickar blommor via Interflora som sedan förmedlar blommorna vidare till den angivna mottagaren med bud. Det smidigaste sättet att skicka ett blommogram är att besöka denna hemsida, därefter välja ut en blombukett som du vill skicka med blombud till personen.

Ett blommogram kan vara en utmärkt gåva till någon man håller kärt, en familjemedlem eller varför inte en kollega? Poängen är ett blommogram är alldeles särskild överraskning som man kan ge bort men ett garanterat utfall på lycka och glädje!

Blommografera i Stockholm

Att skicka blommogram i Stockholm är som att beställa en blomsterhälsning till en annan plats. Oftast, beskrivs processen som att man blommograferar. Vilket kan skildras som vackert sätt att visa sin omtanke, respekt eller kärlek till familj, vänner eller kollegor. Även fast blommogram gärna för tankarna till buketter av fina blommor, inbegrips även andra typer av produkter i blommogrammet.

Man kan förslagsvis blommografera choklad, nallar eller andra typer av presenter i Stockholm som är perfekta att skicka med bud. Poängen är att blommografera är både bredd och framför allt, ett allmänt omtyckt fenomen.

Topplista över blommogram i Stockholm:

 • Omtanke med nalle, 420 kr.
 • 7 Vita rosor, 420 kr.
 • 5 Röda rosor, 295 kr.
 • Blandade tulpaner, 325 kr.

Så hittar du ett billigt blommogram

Går det att skicka blommor billigt med ett blommogram i Stockholm? För det första behöver buketten inte kosta mer än några hundralappar. Kostnaden beror helt på hur många och vilka blommor som du vill skicka.

Därefter tillkommer priset för leveransen. Det är en fast kostnad oavsett bukettens storlek eller mottagaradressen. Det går faktiskt även att skicka blommogram utomlands om du vill uppvakta någon som kanske firar bröllopsdag i ett annat land eller som kanske bor permanent utomlands.

Så fungerar ett blombud i Stockholm

I Stockholm finns det främst 4 olika blombud som klarar av att ta emot beställningar runt om i Sverige och även delar av världen. Av dessa blombud är det främst Interflora som klarar av att genomföra beställningar på avtalad tid, och det är även detta blomsterbud som får positiva omdömen.

Vilket inte är särskilt underligt då blombudet samarbetar med över 56 000 butiker världen över, varav 600 av dessa återfinns i Sverige. Om man frågar blombudet själva; skulle de troligtvis säga att de ser sig själva som mer än bara en blomsteraffär. Då, mycket av deras arbete handlar om att framkalla leenden och kärlek mellan personer.

Lista över blombud i Stockholm:

 • Interflora – se erbjudande här!
 • Euroflorist – se erbjudande här!
 • Florister i Sverige – ser erbjudande här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *