Att skicka ett blomsterbud är ett perfekt sätt att förmedla olika känslor på. Det sägs nämligen att ett av de bästa sätten att visa olika känslor, kärlek och omtanke är just med olika slags blommor. Dels för att rätt blomma kan förvandla hela känslan i ett rum, men också för att leendet och glädjen hos den som får blommorna är så genuint och äkta. Att blommorna dessutom doftar gott, är vackra att kolla på och utstrålar en varm energi gör bara det hela ännu bättre.

På den här sidan får du dagsaktuell information kring de senaste kampanjerna hos aktören. Vilket innebär att om det finns en kod att använda vid kassan; kommer du troligtvis hitta den hos oss.

Interflora Rabattkod:

Interflora Rabattkod

Senaste erbjudandet!

Observera: om det inte dyker upp en kod när du trycker på knappen innebär det att det inte finns någon Interflora rabattkod just nu.

Interflora är en onlinebutik för blommor i alla olika former och för alla olika tillfällen. De erbjuder både enskilda blommor och färdiggjorda buketter, men du som kund får också möjligheten att skräddarsy och skapa en helt egen bukett. Tack vare att Interflora är en välgjord hemsida går navigeringen både snabbt och smidigt. Det är enkelt att hitta passande blommor till specifika tillfällen och sedan få de levererade direkt till mottagarens adress. Med unika rabattkoder kan du dessutom handla blommorna lite billigare hos Interflora, med upp till hela 15% rabatt på ett helt köp.

Blommor för alla tillfällen hos Interflora

När det kommer till att skicka blomsterbud så finns det olika typer av blomster som passar för olika tillfällen. Hos Interflora finns det blommor för varje specifikt ändamål. Några av de vanligaste tillfällen som blomsterbud skickas är:

 • Alla hjärtans dag
 • Födelsedag
 • Gratulera till den nyfödda
 • Krya på dig hälsning
 • Brudbuketter
 • Kondoleans
 • Begravning
 • Välgörenhet
 • Bara därför att

Interflora hjälper dig helt enkelt att hitta rätt typ av blommor till just dig och ditt tillfälle. Hemsidan är indelad i tydliga kategorier som gör det enkelt att hitta det du söker utan att det ska behöva ta alltför lång tid. Unikt för Interflora är också att de har en funktion där du kan kombinera olika kategorier med tillfällen. Till exempel ”Krukväxter + krya på dig”. Då får du upp alla de produkter som finns inom de båda kategorierna. På så sätt går det snabbt, smidigt och felfritt att beställa blomsterbud med Interflora.

Så gör du för att skicka Interflora blombud

Så gör du för att skicka Interflora blombud

Att beställa blomsterbud med Interflora, eller för den delen att skicka blommor är inte alls komplicerat. Med tanke på hur lättnavigerad hemsidan är så går det snabbt att hitta det du söker. När du bestämt dig för vilken blomsterbukett du vill köpa lägger du den i varukorgen. Du kommer nu kunna lägga till en gåva som levereras samtidigt som din blombukett, för att göra blombudet mer personligt. Några av de gåvor som finns att välja på är bland annat:

 • Lyxiga chokladaskar
 • Presentinslagning med cellofanplast
 • Personlig videohälsning
 • Glasvas
 • Ballonger
 • Geléhjärtan

När du valt de gåvor du vill ha är det dags att gå till kassan. Det första steget i kassan är att välja postnummer, önskad leveransdag och leveranstid för mottagaren. Om du hellre föredrar att mottagaren själv får välja dag och tid finns detta som alternativ också. Därefter är det dags att betala. I detta steg skriver du in din eventuella rabattkod under ikonen ”rabattkod och presentkort”.

Därefter väljer du betalningsmetod. De betalningsmetoder som finns är kortbetalning, Swish, Klarna betala direkt eller Klarna Faktura. När betalningen är klar och beställningen gått igenom återstår det bara att vänta på orderbekräftelsen via e-post.

Olika rabattkoder hos Interflora

Olika rabattkoder hos Interflora

För att få ta del av billigare blommor hos Interflora kan du använda dig av en rabattkod, kampanjkod eller kupongkod. Det är precis som det låter, en kod som ger dig någon form av rabatt eller kampanjerbjudande för att göra ett riktigt kap när du ska beställa ditt blomsterbud. Det finns olika sätt att ta del av dessa rabattkoder.

Rabattkod Interflora kundklubb

Det smidigaste, enklaste och kanske också absolut bästa sättet att få ta del av rabattkod blombud är genom Interfloras egna kundklubb, Flower Club. Som medlem i Flower Club får du ta del av personliga erbjudanden via e-post, delta i tävlingar och du får poäng för varje köp. Du får också 5% rabatt på varje beställning som dras av från det totala beloppet när du kommer till kassan. Det är enkelt att bli medlem genom Interfloras egna hemsida och det är dessutom helt kostnadsfritt.

Studentrabatt hos Interflora

Utöver att bli medlem i Flower Club kan du som student också få riktigt bra rabattkoder hos Interflora. Som student får du nämligen alltid 13% rabatt på hela din beställning, oavsett hur mycket beställningen kostar eller vad du beställer.

Interflora studentrabatt gäller enbart studenter och rabattkoden går att få tag på via studentkortet, mecenatkortet eller mecenat alumni.

Aktuella kampanjer hos Interflora

Precis som de flesta andra hemsidor så har Interflora egna kampanjkoder. Dessa syns främst på deras egen hemsida, men de skickar också ut på e-post med information om kampanjer till sina Flower Club medlemmar. Det är oftast kampanjer som är baserade på säsong, som till exempel extra rabatt på sommarblommor kring midsommar, eller väldigt extraordinära rabatter när Black Friday börjar närma sig. Det kan handla om allt ifrån att få fri frakt, en fast rabatt där en viss summa dras av på priset eller en procentuell rabatt som dras bort från det totala beloppet.

Kupongkod Interflora

Förutom att hålla koll på kampanjer och studentrabatter går det också att beställa billigare blomsterbud hos Interflora med olika kupongkoder. Kupongkoder är de rabattkoder som Interfloras samarbetspartners kan erbjuda. Interflora samarbetar med bland annat nyhetssajter som exempelvis SvD och Aftonbladet. Genom dessa hemsidor kan läsare då och då få exklusiva rabattkoder, som bland annat kan ge 15% på ett helt köp!

FAQ – Vanliga frågor och svar

Vilka rabattkoder finns det hos Interflora just nu?

Det finns fler olika aktiva Interflora rabattkod just nu. Dels om du är medlem i deras egna kundklubb, Flower Club, så får du alltid 5% på ett helt köp. Genom studentrabatten kan du få 13% rabatt på hela beställningen och genom de olika samarbetspartners som Interflora har kan du få upp till 15% rabatt. Däremot ändras rabattkoderna hela tiden, så håll utkik över vad som är aktuellt just när du ska beställa.

Var kan jag betala med mitt Interflora presentkort?

Du kan betala med ditt Interflora presentkort i alla butiker som är kopplade till Interflora samt på Interfloras egna hemsida. För att använda presentkort väjer du det som betalningsmetod i kassan och betalar genom att skriva in presentkortets nummer och kod.

Hur lång tid tar Interflora leverans?

Interflora har väldigt snabb leveranstid. Om du gör din beställning innan kl 14:00 skickas blomsterbudet redan samma dag inom Sverige. Om du lägger beställningen efter kl 14:00 finns det ingen garanti för att blomsterbudet skickas samma dag, utan kan istället skickas dagen efter. För leverans utanför Sverige dröjer leveranstiden något längre.

Hur kontaktar jag Interfloras kundtjänst?

För att kontakta Interfloras kundtjänst kan du antingen skicka en e-post till info@Interflora.se eller ringa till deras kundtjänst på 08-63444000. Kundtjänsten är öppen vardagar 09:00 – 16:30 och på lördagar mellan 09:00 och 13:00.