Med ett blommogram kan du enkelt och billigt både köpa och dessutom få blommorna skickade hem till den mottagare du vill. Dessutom får du också själv välja när dina blommor ska anlända till mottagaren. Du kan köpa och skicka ett blommogram billigt där du själv plockar ihop din bukett eller så är det bara att välja någon av de många färdiga varianterna. Det går också mycket bra att bifoga en liten gåva till ditt blommogram som du skickar iväg. Till exempel kan du sätta med en liten nalle, några ballonger eller varför inte en lyxig chokladask. Därtill kan du också skiva ett lyckönsknings-, födelsedags- eller grattis till pojken meddelande till ditt blommogram för att göra det mer personligt.

Skicka blommor billigt:

Mera Blomsterglädje

345 kr – 626 kr

Ge bort Blomsterglädje som håller länge! Denna ståtliga bukett inrymmer liljor, germini, nejlikor och alstromeria. Alla dessa blommor lever länge om de får lite extra omsorg. Ge dem nytt vatten och en ny snittyta ofta så får du njuta av blomstret under lång tid.

Lila tulpaner

345 kr – 655 kr

Tulpaner är helt klart en favoritblomma i Sverige, särskilt under vintern och våren. Här kan du hitta en blombukett med lila tulpaner och eukalyptus. Perfekt att ge bort som gåva eller njuta av själv! Tryck på knappen för att hitta senaste erbjudandet.

10 röda rosor

595 kr

Hos interflora finner man en bukett av röda rosor är den perfekta uppvaktningen och alltid lika aktuell. En favorit för rosälskaren som vill ha lite romantik. Tryck på knappen för att hitta senaste priset.

Bukett Rosa liljor

475 kr

En ljuv plantering i spännande höjder – en riktigt fin present! Med denna bukett av blommor kan du skicka en lysande vårhälning till nån du tycker om. Oavsett i vilket rum man placerar en ståtlig bukett av liljor, så pryder det sin plats. Skicka en bukett med rosa härliga liljor till någon du vill uppvakta!

Omtanke

345 kr – 476 kr

Omtanke är en ögonsten och är som namnet insinuerar, en härlig bukett, perfekt när du vill visa omsorg och uppskattning. Blombuketten går i sobra färger och inrymmer nejlikor, rosor, alstroemeria och grönt – ett säkert kort när du vill överraska!

Vårsol

365 kr – 676 kr

Här hittar du en blombukett som kan beskrivas som förtrollande tulpaner i eleganta och fina nyanser tillsammans i en vacker sammanvävning. Buketten som skapar glädje, helt enkelt! Vårsol piggar upp mottagaren!

Floristens val

295 kr – 496 kr

Hos Interflora kan du välja ”Floristens val”, vilket innebär att deras kunniga florister får fria händer att skapa en vacker, handbunden bukett med säsongens blommor och färger.

Pastelldröm

435 kr – 799 kr

Denna bukett kan beskrivas som en dröm för tulpanälskaren! Denna härliga bukett går i pastelliga, mjuka toner och firar in våren ordentligt med tulpaner, ranunkel, vaxblomma och eukalyptus.

Vårgrönska

395 kr

Vårgrönska är en alldeles speciell blombukett till en alldeles speciell person. I denna bukett finner du bland annat elleganta rosor, veronica och vilda tistlar som skapar en härlig balans. Notera dock att vasen inte ingår, men den går att köpa till.

Så här gör du för att skicka blommor billigt

Du kan använda endera din mobiltelefon, platta eller din dator då du ska beställa blommor på nätet. Blommografera billigt via nätet utan att du alls behöver tränga dig i blomsterbutiken med en massa andra kunder och känna hur stressen kryper på dig. Det första du behöver göra när du vill skicka ett blommogram är att gå in på hemsidan, därefter kan du enkelt välja en färdig kategori att kolla in. Dessa kategorier kan till exempel vara bröllop eller födelsedagar. Att skicka blommor online billigt är både enkelt, roligt och tidssparande.

Är det dyrt att skicka blommogram?

Det beror förstås på hur stor din bukett är som du vill skicka och vilka blommor som du kommer att välja. Ändå kan du helt säkert skicka en billig bukett som dessutom ser mycket trevlig ut. Och du får mottagaren att känna sig ihågkommen och får en stor glädje av dem. Du kan få dina buketter allt från tvåhundra konor upp till flera tusen kronor om du bara vill. Därtill kommer också priset på leveransen, vilket sedan blir adderat vid kassa. Den summan kan vara exempelvis 50 kronor eller ända upp till tvåhundra kronor. För att hitta det billigaste blombudet kan du jämföra priser på nätet mellan de olika blombuden.

Vid vilka tillfällen kan du skicka blommogram?

Det finns en oändlig mängd olika orsaker får dig att skicka hälsningar med blombud billigt, så beställ blommor på nätet och skicka dem till dina nära och kära. Det kan exempelvis vara fråga om födelsedagshälsningar, kärlekshälsningar, dop, eller begravningar. Du kan även skicka ett blombud till någon som har varit med om en olycka, som just blivit färdig från en utbildning eller exempelvis någon som har fått en promotion på jobbet.

Det är också populärt att skicka blommor på olika högtider, speciellt påsken och julen. Dessutom kan du skicka blommor på den internationella kvinnodagen eller på mors dag. Våravslutningen är också ett perfekt tillfälle då du vill testa på att beställa och skicka i väg blommor via ett blombud.

Bra att tänka på då du använder blombud

Bra saker att tänka på då du vill skicka blommor med blombud till olika personer i olika situationer kan till exempel vara doften på blommorna. Om du skickar blommor till ett sjukhus kan det vara bra att välja blommor som inte doftar för mycket. Det kan förekomma personer med överkänslighet av dofter där. Du bör även kolla i förtid att det överhuvudtaget är tillåtet att skicka blommor dit. Kanske någon har varit till stor hjälp åt dig och du vill tacka henne för det genom att skicka en härligt stor blombukett till henne.

För att veta vilka blommor som passar till den du ska skicka dem till, kan det vara bra att ta reda på vilka blommor mottagaren gillar.

Blommor i en blombukett kan vara:

  • Rosor i ljusa färger
  • Nejlikor
  • Alstromerior
  • Ornithogalumar
  • Och därtill gröna blad

FAQ

När kommer blommorna fram då jag beställer dem?

Du får själv helt och hållet bestämma när du vill att dina blommor ska komma fram till din mottagare. Det är också möjligt att ge med din mottagares telefonnummer så att hon själv kan bestämma leveranstid.

Kan jag beställa blommor var som helst i Sverige?

Det finns flera olika blombud omkring i Sverige och även utomlands som är kopplade till varandra på den här webbplatsen. Så det är fullt möjligt att var du än befinner dig i Sverige att beställa blommor via blombud.

Är det svårt att skicka blommor via nätet med blommogram?

Många kan dessvärre tro att det är mycket invecklat att skicka blommor via nätet. Men egentligen är att det är väldigt enkelt. Det enda du behöver är en internetanslutning och till exempel en mobil eller dator. Du kan snabbt hitta olika blombud och att välja mellan. Det finns också färdiga buketter att vilja mellan som du bara kan klicka ner i köpkorgen, men däremot om du bara vill kan du också själv plocka ihop en just sådan bukett du vill ha.

Hurdan bukett ska jag välja till en begravning?

Du vill såklart skicka kondoleansblommor för att visa ditt stöd i sorgen för de anhöriga efter ett dödsfall. Blombuketten du väljer kan vara endera vit eller gå i pastellfärger. Buketten bör vara klassisk och inte dra till sig någon extra uppmärksamhet. I buketter för begravningar kan du använda till exempel rosor i ljusa färger, nejlikor, alstromeria, ornithogalum och därtill också gröna blad för att få mera variation i den.